Tečaj za učenike koji su položili tečaj "Roblox LUA Online".

Škola programiranja u trajanju od 14 tjedana (svaki tjedan jedno predavanje). Početak predavanja: Listopad 2024. Upisi su u tijeku putem web stranice, kliknite na termini i upis i otvoriti će vam se termini kad će se tečaj održavati.

  • 14 predavanja (jednom tjedno)

  • 2 x 45 min (svako predavanje)

  • Maksimalan broj učenika (10)


pet rata po 60,00 €


Imate li pitanja?

Uvod

Program tečaja

Cilj je predavanja rasprava o igri simulatorskog tipa s temom popularnih Roblox igara s kućnim ljubimcima te početak rada na igri. Ovakve vrste igara imaju milijune pregleda i dobivaju mnogo Robuxa.
Cilj je predavanja stvaranje programa za simulator.
Cilj je predavanja nastavak razvijanja i širenja sustava za simulator. Izradit ćemo sustav koji omogućuje ljubimcima da slijede lika.
Cilj je predavanja nastavak razvijanja i širenja sustava za simulator. Izradit ćemo sustav koji će nam omogućiti prikaz ljubimaca u inventaru i njihov odabir.
Cilj je predavanja nastavak razvijanja i širenja sustava za simulator. Izradit ćemo sustav koji će nam omogućiti skupljanje zlatnih novčića i dijamanata uz pomoć naših ljubimaca.
Cilj je predavanja nastavak razvijanja i širenja sustava za simulator. Nastavit ćemo stvarati sustav koji nam omogućuje prikupljanje zlatnih novčića i dijamanata uz pomoć naših ljubimaca. Osim toga, dodat ćemo i kovčeg za blago.
Na ovom predavanju stvorit ćemo prolaze u nova područja koji se plaćaju. Zaključane razine uvijek su zanimljive novim igračima i oni su vrlo motivirani otključati što god je moguće!
Cilj je predavanja nastavak izrade sustava plaćenih prolaza u nova područja. Svako područje ima svoje tajne, a na ovom predavanju saznat ćete kako otključati nove prolaze u blokirana područja!
Cilj je predavanja izrada sustava za izvlačenje ljubimaca. Nasumično izvlačenje u posebnim jajima tradicija je kod simulatora. Na ovom predavanju započet ćemo s izradom sustava za nasumično izvlačenje ljubimaca.
Cilj je predavanja nastavak izrade sustava za izvlačenje ljubimaca. Na ovom predavanju doznat ćete koju ćete životinju izvući. Tajanstvena jaja s ljubimcima vas čekaju!
Cilj je predavanja izrada takozvanih Game Passova (propusnica za igru) - u ovom slučaju posebnih propusnica za Robux! Uz VIP status, duplu gotovinu ili čak leteći tepih, mnoge igre sadrže propusnice za posebne prilike koje daju jedinstvene mogućnosti u igri!
Cilj je predavanja izrada višestrukih plaćanja i demonstracija kako zaraditi Robuxe korištenjem proizvoda za programere na platformi Roblox. Robuxi su pokretački element cijele platforme Roblox. Uz njih možete olakšati igranje igre igračima te dobiti mnogo Robuxa na svoj račun.
Cilj je predavanja izrada sustava posebnih kodova za dobivanje nagrada u vašem simulatoru. Dodatna gotovina, jedinstveni ljubimac ili možda bonus nagrade - možete ih dobiti sve uz ove posebne kodove koje možete dijeliti s igračima u budućnosti!
Cilj je predavanja stvaranje postignuća kako bi se igra obogatila. Pridruživanje novoj igri, dobivanje jedinstvenog predmeta, pronalazak skrivenog prolaza ili možda upoznavanje kreatora/ice igre mogu biti odlična postignuća. Nova postignuća = novi ciljevi za postizanje!

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri