O nama

Škola programiranja Coding Giants je brzorastuća inovativna škola iz Poljske s više od 50 podružnica u Poljskoj, Slovačkoj, Španjolskoj za edukaciju djece od 7 do 19 godina, koju je časopis Forbes prošle godine uvrstio na listu“30 under 30”.

Ove godine, u veljači počinje s radom i Coding Giants Hrvatska, a vlasnica licence je uspješna menadžerica Branka Bebić, koja je svoja digitalna znanja i vještine prikupljala više od 10 godina, radeći za Google u Irskoj, Facebook Authorised Sales Partnera Httpool, A1 i MojPosao u Hrvatskoj.

  • Nakon više od 10 godina rada za globalne i hrvatske korporacije, odlučila sam primijeniti stečena znanja i vještine u samostalnom projektu koji doprinosi razvoju mladih i našeg društva u cjelini. Istraživanje je pokazalo da u Hrvatskoj postoji dodatna potreba za edukacijom djece u IT segmentu, a iskustvo me usmjerilo prema platformi Coding Giants. Naš zajednički cilj je da u domeni računalnih znanosti dodatno educiramo djecu i mlade, kako bi se uz novostečena znanja i vještine mogli lakše pozicionirati na tržištu rada. Vjerujem da Coding Giants platforma pristupa edukaciji na zabavan i kreativan način, ponešto drugačiji od onog kojeg djeca imaju u redovnoj nastavi - naglasila je direktorica škole Coding Giants Hrvatska Branka Bebić.
👉 Super učitelj Hrvoje (28)

👉 Super učitelj Hrvoje (28)

Programiranjem se bavi 10 godina, u njemu je pronašao sebe i svoj mir, a još od osnovne škole ga je zanimalo rješavanje problema i problemskih zadataka. I dobar je u tome.

Pročitaj više
👉 Super učitelj Abi (26)

👉 Super učitelj Abi (26)

Njegova strast i zanimanje su web i mobilno programiranje, veseli se zajedničkom učenju, a zbog jednog citata odlučio je postati programer: “Svatko bi trebao naučiti programirati jer te uči kako da razmišljaš - Steve Jobs “.

Pročitaj više
👉 Super učitelj Petar (27)

👉 Super učitelj Petar (27)

Gamer od ‘98 kada je dobio svoj prvi Super Nintendo. Danas se bavi izradom web stranica. Posebno je strastven oko izrade smart city rješenja i iOS mobilnih aplikacija. U slobodno vrijeme se bavi simracingom (virtualnim utrkivanjem). Veseli se prenijeti svoje znanje novoj generaciji programera

Pročitaj više
👉 Super učitelj Ivan (23)

👉 Super učitelj Ivan (23)

Svijet programiranja mu je oduvijek zanimljiv, pa je jako puno vremena provodio na PC-u. I nije bilo uzalud, puno je naučio i sada želi to rado podijeliti.

Pročitaj više
👉 Super učitelj Marijan (34)

👉 Super učitelj Marijan (34)

Koliko je Cristiano Ronaldo zabio golova? Zašto je Domagoj Duvnjak najbolji rukometaš? Na ova i još mnoga pitanja odgovara analizirajući milijarde podataka uz pomoć programiranja. Otkrit će vam male tajne ovog zanata.

Pročitaj više

Tečajevi u Školi programiranja Coding Giants namijenjeni su djeci i mladima od 7 do 19 godina, koji će biti raspoređeni po dobnim skupinama, u grupe od najviše 10-tak djece. Nastavni program je prilagođen određenom uzrastu te uključuje izradu vlastite računalne igre i mobilne aplikacije, kao i učenje o osnovama jednog od programskih jezika.

Tečajevi se održavaju jednom tjedno, najčešće u popodnevnim satima ili vikendom, u trajanju od dva školska sata (90 min). Programe tečajeva su pripremili i i podučavaju ih specijalizirani programeri s iskustvom na komercijalnim projektima koji će edukativne materijale prilagoditi dobi i sposobnostima učenika.

Škola programiranja Coding Giants želi u mladima, koji trenutačno uglavnom konzumiraju igrice i video sadržaj, probuditi strast za programiranjem i naučiti ih kreativnom i logičkom razmišljanju, što će im omogućiti da sutra, po završetku školovanja, budu u poziciji birati svoje buduće poslove i projekte.

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri