Umjetna inteligencija visoke tehnologije je pod prijetnjom. Zla organizacija proteinivista pokušava se riješiti svih inteligentnih elektroničkih uređaja. Vodite obranu superračunala i ne dopustite virusima da prodru!

  • 1 predavanje (radionica)

  • 2 x 45 min (trajanje)

  • Maksimalan broj učenika (15)


besplatno 0,00 €


Imate li pitanja?

Uvod

Radionice za programere koji žele naučiti osnove programiranja u okruženju Scratch. To je intuitivna platforma idealna za prve korake u svijetu programiranja. Izrada skripti prikazana je u vizualnom obliku - blokovi u različitim bojama predstavljaju različite funkcije. Program se stvara njihovim raspoređivanjem u određene konfiguracije. Tijekom nastave napisat ćete program korak po korak i u svakom ćete trenutku moći vidjeti ishod projekta. Polaznici mogu spremiti rezultate svog rada za sebe, ali i podijeliti ih sa svojim prijateljima.

Program tečaja

Cilj je predavanja predstaviti polaznicima osnove programiranja u programskim blokovima okruženja Scratch. Osim učenja najjednostavnijih funkcija, polaznici će imati priliku razviti vještine koje su im najpotrebnije u školi - logičko razmišljanje, zaključivanje, traženje uzroka, shvaćanje posljedica određenih radnji i matematičke vještine.

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri