Obvezno je poznavanje rada s mišem, pisanje, čitanje i brojanje do 20.

Minecraft ne treba nikome predstavljati. Danas ćemo stvoriti pomoćnika koji će podijeliti zanimljivu činjenicu iz svijeta ove fenomenalne igre nakon što umjesto njega obavi mali zadatak. Provjerite hoće li Steveova AI verzija znati više od vas. Sretno!

  • 1 predavanje (radionica)

  • 2 x 45 min (trajanje)

  • Maksimalan broj učenika (15)


besplatno 0,00 €


Imate li pitanja?

Uvod

Predavanja polaznike upoznaju s osnovama programiranja. Na radionicama se koristi programsko okruženje Scratch zbog njegove iznimne intuitivnosti rada i velikih mogućnosti. To je web okruženje koje vam omogućuje stvaranje skripti uz pomoć raznobojnih blokova. Svaki blok predstavlja različitu funkciju u programiranju. Svaki se projekt može neprestano testirati, a učenici napravljenu igru mogu spremiti za sebe ili je podijeliti s prijateljima.

Program tečaja

Cilj je predavanja naučiti osnovne pojmove kao što su petlja ili uvjetna naredba te steći znanje o osnovama programiranja u programskim blokovima. Tijekom besplatnog predavanja sudionici će poboljšati svoje vještine poput uzročno-posljedičnog razmišljanja, zaključivanja i logike, što je korisno za njihovo obrazovanje.

Programirajte svoju budućnost već danas!

Upišite se na tečaj

Naši partneri